Илон Мъск ползва туитове на “Граймс” против нея в съда

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Битката за попечителство между главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск и бившата му приятелка Клеър “Граймс” Баучер се нажежава.

Според съдебните документи, прегледани от Business Insider, Мъск е цитирал няколко от туитовете на Баучер в делото си срещу електронния артист за попечителство над трите им деца – Екс, Екса и Тау.

Граймс настоява, че тя и децата са наричали Калифорния дом от началото на 2023 г., докато Мъск твърди, че делото трябва да се проведе в Тексас.

Защо е от значение това? Калифорния прилага много по-високи плащания за издръжка на деца, докато в Тексас плащанията на Мъск за трите му деца ще бъдат ограничени до 2670 долара на месец.

В една публикация в Twitter от април Граймс пита хората в Остин, Тексас кое е най-доброто място за даряване на дрехи в района, “защото й предстои местене”.

Мъск твърди, че певицата се местела да живее при него, когато е написала поста си. По думите му тя и трите му деца са живеели заедно до юли. Граймс отрича това. Фактът, че Мъск е собственик на Twitter може да му помогне да “извлече” доказателства срещу тезата на Граймс.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар