Имаме личен автократичен режим на ББ, който се има за Пиночет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според мен в момента нямаме никаква държавност . Имаме личен автократичен режим на ББ, който се има за Пиночет. И група негови подчинени , които той еднолично избира, размества и сменя , както му скимне и в зависимост от частния му интерес. Тъй като притежава голяма армия от подчинени , на които плаща с държавни пари , нарича прислугата си партия. Всъщност това образувание няма нищо общо с партия, както и с политика.

Самият той не е политик, а главатар на голяма банда. Чудя се как образовани хора могат да приемат това като политика и ГЕРБ като партия! В момента става дума за възстановяване на политиката като такава . Затова има мнозинство. На втори етап това мнозинство ще се разпадне на ляво , дясно и център, което е нормално . И всякакви приказки за Путин, ОФ и други подобни свидетелстват за неразбиране какво се случва.

Парламентът фактически не съществува от времето на Симеон , ББ видя колко това е удобно и го продължи . В момента има сериозен опит за възстановяване на парламентаризма от хора , които действат в извънредни условия. Те заслужават подкрепа. Смешно е да се иска от друга стража класически парламентарни действия от първия ден. И те ше дойдат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар