Имаше купени гласове на конгреса на БФС, твърди Венци Стефанов – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият член на Изпълкома на Българския футболен съюз и президент на „Славия“ Венцеслав Стефанов заяви, че са били купувани гласове по време на конгреса на БФС, на който бе обявено, че Борислав Михайлов е спечелил пети мандат начело от раз, а това ще се оспорва от опонента му Димитър Бербатов в съда.

„Да, убеден съм, че Борислав Михайлов е избран на първи тур. Всички тук сме нормални хора, когато избират един човек, когато го избират 500 човека, той трябва да бъде избран с 251. Ако са се записали 550 човека, но 50 не са гласували, те не могат да влизат в този кюп“, заяви Венци Стефанов пред БНТ в неделя.

Президентът на „Славия“ беше категоричен, че в зала 1 на НДК е имало опити за купуване на гласове на делегати от малки клубове. Стефанов спомена собственик на медия, на когото е било предлагано място в Изпълкома, ако даде медиен комфорт на Димитър Бербатов.

Предложението обаче не е било лично от бившия нападател, а от друг.

„Този лош конгрес, беше много лош конгрес. По простата причина, че имаше много купени гласове. Сигурен съм, подготвил съм някои неща, чакам само нахалството им да отиде до n-та степен.

В тоалетните привикваха хора от малките клубове. Между 2000 и 3000 лева е предложението. Имам хора, които са готови да докажат, че са им предлагани пари. Това става в деня на избора, в тоалетните на НДК“, каза още Стефанов.

„Когато решиха да имат представители за броенето. Това беше направено да се види дали хората, на които са дали, са гласували за тях. Не мога да си обясня. Това не са Бербатов, Стилиян и Мартин, това са хора около тях.

Даже мога да ви кажа двама души, единият е собственик на медия, другият е мастит адвокат.

Предлагат на собственика на медията: „Застани зад нас, агитирай, ще бъдеш член на Изпълкома“. Той Бербатов не говори с него, но ти ще говориш с мен, аз ще говоря с него и така нещата ще бъдат топ. Така не се правят нещата. 4-5 месеца медиите бомбардираха само с техни компромати“, каза бизнесменът пред БНТ.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар