Има опасност БСП да повтори съдбата на СДС – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес стана ясно, че Cъвeтът нa диpeĸтopитe нa Дъpжaвнa ĸoнcoлидaциoннa ĸoмпaния (ДKK) EAД e ocвoбoдил Baня Kapaгaнeвa oт длъжнocттa изпълнитeлeн диpeĸтop caмo мeceц cлeд ĸaтo бeшe нaзнaчeнa. Малко по-късно служебният министър на икономиката Даниела Везиева заяви, че ще поиска оставката на тримата членове на Съвета на директорите на ДКК във връзка с решение от понеделник вечерта да освободят Ваня Караганева от длъжността изпълнителен директор.

Партиите да не си мислят, че ще носят отговорност само за тези министерства, които ще ръководят. Всички ще носят обща отговорност. БСП има опасност да повтори съдбата на СДС. Там нещата започнаха през 2006 г., коментира още той пред NOVA NEWS.

Пожеланието на Асен Василев полицаите да говорят чужди езици е супер, но мисля, че не е постижимо. КПКОНПИ има до някаква степен разследващи функции. Не знам до каква степен има резултат от звеното. Комисията беше порочно зачената като сбирщайн. Тя влезе в две общини през последните дни, но това са по-скоро следизборни напъни, за да покаже, че върши работа“, каза още Гяуров.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар