Индийският ясновидец, който предсказа К-19 прогнозира, че му казваме сбогом догодина – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Придобилият световна популярност млад ясновидец от Индия Абигя Ананд прогнозира, че през следващата година животът ни най-накрая ще се върне в предишното русло. В същото време промените ще бъдат постепенни.

Една година преди коронавирусът да се разпространи по цялата планета, 15-годишното момче от предупреждава, че предстои световна пандемия.

Той буквално заявява, че през пролетта на 2020 г. ще се появи опасен вирус, срещу който всички налични лекарства и ваксини ще бъдат безполезни. Освен това младият мъж уверява, че човечеството няма да може да се справи с болестта в продължение на няколко години.

Оттогава насам се вслушват в мнението на прорицателя и Абигия редовно радва (и тревожи) заинтересованите с новите си прогнози. Съвсем наскоро той сподели какво ни очаква през 2022 г. Ако прогнозата от предходния декември беше, меко казано, не особено оптимистична, то този път новините са много по-радостни.

Според думите на младия предсказател новата година ще донесе някои грандиозни събития. 2022 година ще влезе в историята, но ще трябва да се преодолеят някои трудности.

„Периодът между декември 2021 г. и април 2022 г. ще бъде много важен. Той ще повлияе на следващите 400 години“, заявява Абигя Ананд.

Момчето засяга и темата за коронавируса и ваксинацията. Според Абигия поради постоянните мутации в близко бъдеще нито едно лекарство няма да може да се справи с вируса.

Ананд обяснява, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно изобретение. Той призовава хората от всички възрасти да водят здравословен начин на живот и да закаляват телата си. Тийнейджърът съветва да се занимаваме със спорт, да се храним предимно с растителна храна и да прекарваме повече време на открито, предава Блиц.

Младият мъдрец също така съветва да бъдем предпазливи по отношение на развитието на изкуствения интелект. Той смята, че всички видове технологии (по-специално 5G, която сега се прилага активно във всички страни) могат да доведат до още по-големи трудности – неепидемиологични. И, уви, човечеството не може да направи почти нищо по въпроса – процесът вече е в ход.

„Събирайте дъждовна вода. Ако успеете, научете се да произвеждате енергия с помощта на слънчеви панели или генератор“, предупреждава тийнейджърът.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар