Инициативният комитет зад Румен Радев: Очакваме победа още на първи тур

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Инициативният комитет, който издига президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат, внесе днес в Централната избирателна комисия (ЦИК) подписката за регистрация на двамата кандидати. Събрани са 4275 подписа, предава БТА.

Документите за регистрацията внесоха съпредседателите на инициативния комитет – Анна Заркова, Цветеслава Гълъбова и Йордан Камджалов, както и членове на комитета.

„Очакваме победа още на първия тур. Залогът на тези избори е голям“, коментира Анна Заркова пред журналисти. По думите ú разделителната линия не е между партиите и партийците, а между клиентелата на корупцията и между нейните противници.

 

„Тук победата е предизвестена, победата е на страната на българите, които си искат държавата. Въпросът е да не я бавим, да я доживеят нашите майки, те са я заслужили с труда си, както сме заслужили ние, както и децата ни, с чиито таланти сега се гордеят в чужди държави“, каза Заркова.

През миналата седмица 12 инициативни комитета, които издигат независими кандидати за президент и вицепрезидент, подадоха документи за регистрация в Централната избирателна комисия.

Крайният срок, в който партиите и коалициите могат да регистрират кандидат-президентските си двойки и да предадат подписките, които са събрали, е 12 октомври.

На 15 октомври официално ще бъде открита предизборната кампания за изборите 2 в 1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар