Информацията, която властите не искат да се знае от гражданите!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Публикуваме само част от информацията, която можете да намерите в платформата за световна информация в реално време ето тук  .

Подчертаваме, че информацията тече в реално време и броячите непрекъснато я актуализират. Снимките, които публикуваме са направени в 11.28 часа на 01.10.2020 г.

Веднага ни направи впечатление, че броят на смъртните случаи от заразни болести е девет пъти по-голям от този на починалите от Covid-19, който към същия момент е 1 018 899 души.

Починалите от спин са повече с 240 000 души от починалите от Covid-19. Починалите от рак са шест пъти повече от починалите от Covid-19, а починалите от цигари и алкохол са пет пъти повече от починалите от Covid-19. За тези опасности не са обявени извънредни положения нито епидемични такива. Дори не са забранени такива убийци като цигарите от тютюн. Защо ли? Защото всичко е бизнес.

Да ви припомняме ли колко струваше една маска преди появата на Covid-19- само няколко стотинки, а сега цената варира от няколко лева до няколко десетки левове. Става въпрос за милиарди долари чисти печалби. Тези печалби са плод на страха на хората, който се насажда от добре подбрани лица и медии.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар