Лена

Информацията която тя дава, ако й е дадена от тайните служби, очевидно е секретна информация. Тоест Ленчето просто няма право да я вади на показ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И понеже някои хора се попревъзбудиха вчера с изявлението на Ленчето за платените руски агенти -вече напълно сериозно.

1. Информацията която тя дава, ако й е дадена от тайните служби, очевидно е секретна информация. Тоест Ленчето просто няма право да я вади на показ. Службите затова са тайни, защото това което докладват е държавна тайна. Бам, клиент на Гешев по една писта.

2. Ако това, което казва е истина, пречи на правораздавателните органи да хванат платените чужди агенти. Тя де факто ги предупреждава, че са известни и те ще вземат мерки да заметат следите. Бам, клиент на гешев по втора писта.
3. Ако е използвала информацията, то тя трябва да има съответната оторизация. Не може един държавен чиновник да развява доклади на тайни служби по свое усмотрение, да не говорим дали има право на достъп до такива доклади. Бам, клиент по трета писта. А ако някой я оторизирал -бам него, първа писта.

4. Ако просто си е изсмукала тази информация от пръстите (тоест казано просто лъже) -тогава пак подлежи на съдебно преследване, защото тя не просто лъже, а лъже в качеството си на държавен служител. Аз, ние, вие, те в интернет можем да лъжем колкото си искаме. Ние сме никой. Обаче тя е държавен чиновник, нейната информация е изнесена по официален ред в централни медии. Казаното от нея Е ОФИЦИАЛНА ДЪРЖАВНА ИНФОРМАЦИЯ. И ако лъже -значи лъже от името на ДЪРЖАВАТА. Бам, сещате се.

5. Когато някой като Лена хвърли такава бомба, ако тя лъже държавата трябва веднага да я опровергае. Ако не я опровергае явно държавата приема думите й. Но държавата не е безлична, тя се представлява от конкретни физически лица. Съответно съответните физически лица носят отговорност за казаното от Лена. Съответно трябва да се дадат доказателства с имена и суми. А ако не се дадат въпросните лица, които не са опровергали Лена са солидарно отговорни с въпросната Лена.

А пропо, ловим ли бас кога ще каже имената на тези, купените? Щото аз мисля, че никога няма да ги каже. Което не значи, че и така не е достойна за един хубав съдебен процес. Че тя ще обяви война утре на трета държава от свое име, но за сметка на България, ако не я озаптят днес.

И те така…

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар