Искаме демокрация, получаваме от вас Бойко. Нали?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До бесните членове на партия „Да, България“.

Агресията от някои членове на „Да, България“ спрямо мен преминава в лична война, вместо да ме почитат, обичат и уважават като цар и бог! Защо така, бе, другари и другарки?

 

Демокрацията, уважаеми, не е задължение да мълчим, а право да говорим. Събудете се. Не разбирате ли, че сте превърнали партията си мащеха в оазис за постни души, които имат претенция и признавам силно развито въображение, но са далеч от истинския си образ. Именно този събирателен образ беше ползван като политически памперс от един първичен престъпник, при това не от най-интелигентните които познавам. И след като всеки гражданин знае и вижда, че си евтина стока, много вероятно е да си точно такава!!!

Наричате ме „ченге“, а това е доказателството, че освен евтини сте и пълни примати. Нищо не разбирате от ченгета, десари и прочее празни за вас идентификации. Вярно е, че опитвате да си вдигате цената с много усилия, но сами виждате, че не успявате вече цели две десетилетия. Да си наемен работник на мафията, не е като да водиш война с нея. Това са много различни същности и вие сте първата. Аз, втората.

Имате тежък проблем и се опитвам да помогна. Вярно е, че начина е специфичен, нетрадиционен, ортогонален. Зная, че си падате по клишета и замеряте с популизъм всеки и всичко, именно защото бягате от тези неща, а те ви преследват. Тъжна е съдбата на смачкания дух, но повярвайте ми, решението не е партията-църква. Не ги разбирате тези работи вие. Сложни са.

Борисов излезе далеч по-умен и красив от вас, защото поне инстинктите му помогнаха да знае пред кого трябва да замълчи, от кого да се учи и кого да слуша. Затова успява! Вие слушате само вътрешните си гласове, които ви измъчват и нашепват вашата непригодност да се изправите на крака. Позите ги знаем всички и макар, че понякога ги ползваме по предназначение, те нямат съществен принос за Вселената.

Искаме демокрация, получаваме от вас Бойко. Нали?

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар