Искам да ме погребете с пари в ръка и каскет на главата! Тъга и сълзи на поклонението на Шабан Шаулич

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искам да ме погребете с пари в ръка и каскет на главата. Това е поискал Шабан Шаулич в своето завещание.

Хиляди се събраха в гробището на Белград, за да изпратят Шабан Шаулич в последния му път. Легендарният певец бе положен в гроб в Алеята на заслужилите граждани.

Вдовицата Гордана вървя до колата, заедно с децата си, и каза: “Аз мога!””Няма думи за облекчаване на скръбта, но той е докоснал толкова много хора в живота и работата си.

От името на семейството искам да изразя благодарността си към вас. Сега, моля, за последен път да последваме нашия Шабан”, каза неговият приятел Горан Йованович.

Хиляди отдадоха последна почит към покойния Шаулич. Певицата Цеца Величкович пристигна придружена от сестра си Лидия. Външният министър на Сърбия Ивица Дачич също присъства.

Сестрата на Шабан – Сарайка Чакич, пристигна на гробището и едвам се държеше, но хора около нея я подкрепяха, съобщава kurir.rs.

Искам да бъда изпратен в отвъдното с каскет на главата и да ми сложите пари в ръката. Това са нещата, без които не мога. Това се посочва в документа, който легендарният музикант е съставил три месеца преди да си отиде от този свят след катастрофата в Западна Германия.

В последната си воля Шаулич е определил как да се разпредели имуществото му. Вдовицата Гордана Шаулич онаследява сметките на съпруга си, които се оценяват на около 500 000 евро.

Тя ще получи и луксозната вила на покойния в северния сръбски град Кърчедин. Трите апартамента в Белград са поделени между децата му – Санела, Михайло и Илда.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар