веселин марешки

Искам да съм вечно в Парламента, много ми отива да съм там…

Веселин Марешки, Медии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Веселин Марешки, който е по-известен в България с евтините си хапчета и евтиният бензин, който вече не е толкова евтин, защото няма предизборна кампания, днес в студиото на Нова тв, обяви на глас, че вече не иска да подкрепя закупуването на военна техника в България.

Небето на България и сега се пази от нашите партньори като Турция, Гърция, Румъния за какво са ни на нас самолети и друга военна техника, като ООН искат света да се разоръжава. ООН не е ли по-важно от НАТО.

Напълно популистики Веселин Марешки отново нагло обяви в ефир, че тези пари трябва да се насочат към хората и припомни няколко обещания на патриотите в предизборната им кампания, как ще увеличат пенсиите на 300 лева и как били против това да се харчат пари за армията.

Тук е важно да споменем факта, че Марешки за пореден път не обясни, кое точно го кара да говори срещу това армията ни да се превъоръжава, но според запознати след като Русия няма да получи голям пай от тази сделка и няма да се купуват нейни изстребители, Марешки ще го играе загрижен за хората.

Същият този Марешки, който по настояване на Бойко Борисов преди време пое издръжката на футболен клуб. Същият този Марешки, който вместо да застане в Парламента като заместник председател и да обяви, че е против всички няма нищо против да подкрепя безумните схеми на Герб, когато му звънне Бойко Борисов сега се прави на многострадалната Геновева в студиото на Нова тв.

Марешки не спомена и факта, че все пак бизнесът му с хапчета се създаде благодарение на връзките на бившата му вече жена от руски произход с генерали от КГБ и все още не е дал разумно обяснение откъде и как си формира цената на горивата и ако работи на загуба или през някаква далавера, защо не е все още арестуван от службите.

източник


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар