Искането на Доносническа България за линч над Петър Волгин е основание да се счита, че това народно събрание трябва да се разтури на мига

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Искането на ДБ /Доносническа България/ за парламентарен линч над радио журналиста от БНР Петър Волгин е предостатъчно основание да се счита, че това народно събрание трябва да се разтури на мига. В

редно е за обществото. Не решава проблемите на хората, а слугува на войната… На джендъризма… На заговора за убийството на българския лев…

Обвинението срещу Волгин е, че в свободното си слово по националното радио не следвал външната политика на държавата.?!?! Юридически е налудно. Общественото радио не е ведомствена медия на министерство на външните работи. Нито лична цензуриада на еврокомисията. Мачкат Волгин, защото казва неудобни Истини за провала на лидерството на САЩ. Евроатлантизмът се крепи на Измамата, че е ценност, а всъщност е кръволожка тирания. Справка- несекващите му войни през последните 34 г.

Не случайно т. нар. телевизия на ЦРУ у нас-Нова, се включи към системата на американските глобални медии под шапката на “Гласът на Америка.” Измамата се нуждае от глашатаи. И от потискане на Истината, разбира се.
Между другото , носталгията на западняшката пропаганда към “Гласът на Америка” е признание за загубата на Запада в битката му с Русия. Връща се на позиции от Студената война. Вече не е господарят на света. Дори и финансово. Русия въвежда на своя територия ислямското банкиране, което е 6 процента от световните финанси. Но с включването на страната на Путин делът нараства застрашително. Воглаве с разширението на БРИКС и глобализирането на значението на ШОС.Дедоларизацията на световната икономика е стартирала.

Характерното за ислямското банкиране е, че там не се толерират лихвите, а се разчита на инвестиции и на лизинг. Познайте тази новина как се отразява на контролирания от САЩ Международен валутен фонд… Как ще се заробват сега цели държави чрез финансовия инструмент на американския империализъм?
Във военен аспект Западът също се проваля. Виждаме го в Украйна. 50 държави под каската на НАТО отстъпват пред Русия, която воюва и с боеприпаси и оръжия от… съветската епоха.
Умрелият СССР бие великия Запад?!?!
Ха…
Западняшките слуги у нас са в паника, щом опират до свободното слово на някакъв си Петър Волгин.
Западняците зад граница са в паника, щом възраждат пропагандата на “Гласът на Америка” заради някакви си руски Телеграм-канали. Почти денонощна програма на руски са подготвили американските цензори. Не могат да победят Русия военно, икономически. Пробват идеологически по добре изпитана стара схема. Няма как обаче лъжата, че Западът е свобода, втори път да мине. На фона на Диктатурата на малцинствата… На фона на реабилитацията на фашизма… На фона на неотмиращия западняшки колониализъм… Ние сме най-простия пример за лъжата на западняците, че са носители на демокрация. Демокрация, ама под окупацията на четири американски бази. По времето на тоталитарния соц тук нямаше съветски бази. Демокрация, ама под ботуша на Диктатурата на Брюксел… Къде е народовластието ? Някой попита ли българския народ дали иска извращенията на Истанбулската конвенция? А НАТО с неговите безкрайни войни народът иска ли го? Някой попита ли хората на референдум за тяхната свободна воля? . ..
За да се прикрие Истината за тоталитарния характер на Запада е нужно да се ликвидира свободното слово на такива като Петър Волгин. Не че от него зависи нещо. Но разваля вкуса на отлежалата Лъжа на “Гласът на Америка.” Вместо дъх на опушен малц, смрад на… Емили Тротинетката в цикъл…


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар