Кирил Петков

Искат бухалка за разправа с политически неудобните – никаква борба с корупцията и идея за законност

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сега нали разбрахте за какви промени в КПКОНПИ се пазарят преговарящите партийни котерии? Чухте ли видеозаписа, в който на заседание на ПГ на ДБ Христо Иванов разказва фактология от кухнята на преговорите? Вижте го и го чуйте.

Искат – по думите на Тошко Йорданов, преразказани от Христо Иванов – да превърнат КПКОНПИ в бухалка на властта. И спорът им е, че не искат бухалката да е само в ръцете на Киро и Ленчето, а и останалите да я ползват. Никаква борба с корупцията и никаква идея за законност.Искат бухалка! За политическа разправа с политически неудобните и с бизнес конкуренти на техните кукловоди. Криминално мислене на хора с криминално отношение и криминални цели във властта. Бухалка! И не, видеозаписът не е нелегален.


Заседанието се провежда в една от заседателните зали на Народното събрание, където заседават и парламентарните комисии, чиито заседания по правилник се излъчват на живо в интернет.

Проблем на заседаващите е, че не са разпоредили на техническите лица да спрат излъчването своевременно. И от този техен гаф лъсна грозната реалност на една самозабравила се клика, която използва властта и репресивния апарат в частен интерес.

Борислав Цеков, фейсбук 

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар