Искат уволнението на служител на СДВР заради опасно шофиране по

Искат уволнението на служител на СДВР заради опасно шофиране по “Цариградско шосе” (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Автомобил на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е извършил грубо нарушение на правилата за движение, алармира пътният експерт Диана Русинова, която поиска незабавното му уволнение. 

Вчера очевидец, заснел ситуацията, е й изпратил видеоклип, в който се вижда как сива кола влиза в насрещното в началото на булевард “Цариградско шосе” и преминава между мантинелите. “Бих искала да попитам от кога служебните коли на МВР имат право да преминават по пешеходните пътеки? Колеги полицаи, не Ви ли е срам да правите подобни неща? Настоявам за това този служител на МВР незабавно да бъде уволнен дисциплинарно, това е недопустимо нарушаване на всички правила и норми за безопасност на движението по пътищата и е срамно хора с униформа да правят подобни неща. Имайте малко чест и достойнство, когато изпълнявате служебните си задължения. Да си полицай не се изчерпва само в това да клечиш в храстите след знак за ограничение 60 км/ч”, написа Русинова.

От СДВР нито потвърдиха, нито отрекоха пред БНТ, че става въпрос за техен автомобил. Казаха само, че се извършва проверка.


Стопкадър: Видео Fb

“Аз съм абсолютно сигурна, че това е автомобил на СДВР. Много често сме го виждали този автомобил, който слага камерите за скорост. На самите кадри ясно се вижда синия буркан, който стои отгоре върху самия автомобил. Лично аз съм изключително втрещена от този случай. Това е много грубо нарушение на всякакви възможни правила. Тук има знак, който ясно показва, че имате право да завиете надясно, т.е. изход на София по бул. “Цариградско шосе”. Този водач влезе в насрещното, мина върху пешеходната пътека, мина през разделителния остров за да отиде отсреща”, каза Диана Русинова.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар