Иска или не иска, името на Кирил Петков бавно и полека се превръща в символ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Имам план!
Иска или не иска, името на Кирил Петков бавно и полека се превръща в символ на някаква, засега невидима промяна.

Може още и да не е разбрал, но той се очертава да е вододелът между два свята – единият, покварен от корупцията на алчни и безскрупулни хора, заедно с тяхното стадо безгласни букви и другият, който е бъдещето на България, белязано от знаещи и можещи хора.

Това, че бил чужд гражданин, който щял да шпионира за друга държава и прочее тъпизми, е нищо повече от една посредствена атака срещу него, защото явно накърни нечии мафиотски интереси. Петков обаче говори с делата си, а не само с думи. А, аз, така съм научен – да преценявам хората по това, какво правят, а не какви захаросани приказки ми говорят! Той доказа чрез делата си, че е много по българин от много други, които се тупат в гърдите с викове „Булгар, булгар“. Дори само това, че за има-няма месец той разби гнездото на олигархията в лицето на Българска банка за развитие, доказва как той действа и как би действал и в бъдеще, но ако му се осигури периметър на действие. Разбира се, на олигархията това не й хареса и тя незабавно отвърна на удара. Обвиненията, че с чуждото си гражданство и е нарушил Конституцията валят откъде ли не. Най-смешното е, че той е обвиняван от хора, които нямат двойно гражданство, но имат злокобна двойствена роля в обществения живот на България, от която можем само да се срамуваме. Примерно, като един, който говори развален български, но казва на чист турски пред чужд властник, че Турция му е родината. Друг, който го играеше демократ, върл седесар, се оказа най-долнопробен мерзавец и агент от ДС и който изкара съзнателния си живот след промяната само на софрата, която целия български народ му плащахме. Няма как да пропусна и онзи, който подари цял газопровод, който ние платихме за над 3 милиарда заради чужда държава …. И т.н. и т.н… Чувството към всички тези и подобни може да бъде единствено срам и погнуса, но на тях Кирил Петков им е виновен!

Та, ето и плана ми – Като първа стъпка, без да се мае и да чака някаква хартийка от Канада и без значение какво е написано там, Кирил Петков незабавно трябва да си хвърли оставката като министър. След това, веднага да регистрира партия, която да се яви на следващите избори. Тогава ще се види, кой на чия страна ще е! От едната страна ще бъдат тези, които биха го подкрепили в борбата му срещу олигархията и корупцията, за една нова развиваща се и просперираща европейска България, а от другата страна ще са тъпите и прости дебили, които поради своята дебилност, искат да ни закотвят в евразийското блато, тананикайки си някоя яка чалга, за да могат босовете им да ни крадат безпрепятствено, а те да докопат някоя друга огризка.

За съжаление, единственият недостатък на този план е, че един професор ни каза, че дебилите у нас са 80%, а според мен и повече, за това не знам дали този мой план ще проработи, а план Б нямам, уви!… Или може би… да идват талибаните и да се свършва … Няма да ни е за сефте, я…
Свилен Крайчев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар