Испания изригна: Не искаме Пламен Георгиев за консул във Валенсия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Испанската медия “LAS PROVINCIAS”днес пусна материал със заглавие: “Българите във Валенсия не желаят Пламен Георгиев за консул” .

Според испанците силното напрежение, което е породила информацията във Валенсия за назначението на новият консул на България е свързано с последните корупционни скандали с властта в България под името “Апартамент гейт” в който се оказва забъркан и шефа на комисията на агенцията по отнемане на незаконно придобитото имущество на българи.

Крият го в Испания, докато всичко отшуми в България и го изпращат тук на почивка, та този човек си няма и грам понятие от това какво трябва да работи един консул, те ни го натрисат тука, за да е по – близко до семейството на жена си. Медия не забравя да спомене и факта, че заради назначението на Пламен Георгиев във Валенсия, старият консул ще бъде преместен в Барселона, където България ще отвори ново консулство.
Пламен Георгиев е онзи човек, който покри скандалните записи на премиера на България уличаващи го в корупция се коментира още от българите във Валенсия, като се посочва факта, че явно Бойко Борисов спасява така приближените и се посочва за пример и бившият министър на транспорта Ивайло Московски, който вместо да е разследван за това, че с моторна шейна е убил собственото си дете, докато я е управлявал под въздействието на алкохол, е бил изпратен на топло местенце в Гърция, докато се потули работата в България.
Според испанската медия България и българското правителство са ясен пример как в страна членка на ЕС, мафията буквално е овладяла държавата и прави каквото си иска, без да може някой да се противопостави на решенията на министър председателя, който пък в последните години се е изживял като „Капо ди тути капи” преведено на български Бос на всички босове.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/las-provincias.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар