Испански хидроинженер: При нас няма завод, който да държи 13 километра тръби за централен тръбопровод на склад, това си е чиста лъжа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Испански хидроинженер буквално разби на пух и прах лъжите на Николай Нанков и Герб, че в Испания имало налични тръби каквито трябват за водопровода София – Перник и заяви, че това е лъжа.

Също така добави, че няма как в Испания, да има такъв производител, който да си позволи да държи на склад 300 тира с тръби, защото някой ден, някой можел да ги купи.

След като българските власти са заявили, че тези тръби ги има в Испания е нормално да посочат и коя е фабриката производител, но те няма да я посочат, защото знаят, че това с наличността е абсолютна лъжа и няма как толкова тръби да ги има на едно място.

Не знам, защо го твърдят това, но истината е че в Испания всички производители на такива тръби са частни фирми и дори нямаме голям завод за производство на такива тръби. Разбирам, също така, че министъра и регионалното ви министерство, може и да са  подведени и да не са разбрали точно, какво количество има в Испания на склад.

В Испания няма такова количество тръби в наличност в нито една фабрика, а също така испанските производители имат договори за производство, които надали ще бъдат нарушени, заради търсенето от България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар