Испанци с интерес към Кордоба, Левски иска милион за панамеца – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Левски на 100% ще се сбогува с един от титулярите си през зимата. Става дума за Хосе Кордоба, твърди „Мач Телеграф“. Националът на Панама ще поеме към Испания, където от лятото има доста сериозен интерес към него. Тогава трансферът не се осъществи, но сега нещата са коренно различни. На „Герена“ дори са намерили отбор, който да плати парите, които искат за него. Твърди се, че „сините“ държат да получат поне 1 милион евро.

link1″>

start-photo.bgКордоба бе един от първите трансфери на Станимир Стоилов, който най-вероятно ще трябва да финансира зимната си селекция с продажбата на играчи. Не е изключено по тази пътека да поемат още Ноа Сонко-Сундберг и Уелтън. Както е известно, на „Герена“ в момента разчитат основно на феновете, след като не успяха да привлекат нов и сериозен партньор като спонсор.


Освен интерес към чужденците, има такъв и към младите играчи. На „Герена“ обаче не искат да се разделят с тях. Поне на книга. Иначе с лека ръка биха се разделили с всеки, стига да има достатъчно добра оферта за него.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар