Истанбулската конвенция въвежда декларация преди сеkc и у нас. Така вече ще станем истински европейци.

Истанбулска конвенция
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият заместник-министър на правосъдието Валери Тарандов, който е и известен столичен адвокат, направи разкъртващ анализ на “Истанбулската конвенция”, която ГЕРБ насилва да приемем.

Ето коментарите му:

“И сега вече тоталното безумие, което и Швеция май въведе! (бел.ред.от 1 юли 2018 сексът в Швеция е срещу писмено съгласие). Според чл. 36, ал. 2 и 3 от Конвенцията, ще е необходимо предварително писмено съгласие за секс с жена! (мъжете никой не ги ебава и не са защитен вид според конвенцията). Това не е майтап, ще се иска такова включително и от съпрузи, вие представяте ли си го това! Това правителство е от некомпетентни изроди!

Цитат от чл. 36, ал. 2 и 3:

2. Съгласието трябва да бъде дадено доброволно в резултат от свободната воля на лицето, преценена в контекста на конкретните обстоятелства.

3. Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за прилагане на разпоредбите на параграф 1 и за актове, извършени срещу бивши или настоящи съпруги/съпрузи или партньори, в съответствие с националното си право.

—–
Според конвенцията, не се изисква нотариално заверено съгласие за секс между мъже. Обаче и една жена да има и ще трябва декларация… Идиоти!
—–
Знаете ли какво е “обратен брак” според конвенцията? Това е брак, между мъж и жена, които са си декларирали обратните полове.
—–
Според конвенцията, единственото спасение за мъжете е да се самоопределят полово като жена!
—–
И за нотариусите нова ниша… вече ще дават нощни дежурства в публичните домове и на околовръстното…”
(бел.ред; имаме най-богатите нотариуси в света! вземат по 50 бона месечно! виж,тук)

—–
Междувременно в подкрепа на конвенцията се изказа министърката на Европредседателството. Лиляна Павлова се опита да омаловажи случая като каза, че конвенцията “няма задължителен характер”. На което Тарандов отвърна:
“С такива некомпетентни министри какво председателство?! Нямала задължителен характер, а какво е?!”

Източник: Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар