Истината лъсна: Боко пратил Христо Иванов на плажа на Доган, за да го спасява от пачките и кюлчетата… Готвят кабинет Боко-4

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Както обещах вчера – прословутият имот в местността “Росенец” и прилежащите площи, с достъп до плажа, собственост на Ахмед Доган, са оградени с бариери, което е одобрено от Общинския съвет в Бургас.

Ето как изглежда гласуването:
Гласували „ЗА“: НФСБ – 2, ДБГ – 4, Средна Европейска Класа – 2, ГЕРБ – 22, ДПС – 1, БСП – 4, СДС – 2, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – 1, КОАЛИЦИЯ НИЕ ГРАЖДАНИТЕ – 1.

Всеки може да си направи изводите.
Румен Петков
Бележка на АФЕРА:

Приключихте ли да ви улисват с извънреден плаж, щото през това време сърбите влязоха в парламента без да имат Тиква спалня с 1 млн. евро? И даже си нямат мракобесен Щаб, като нашия! Плажа ли ви е важен, или най-важна е ДЪРЖАВНАТА спалня на премиера, пълна с КОРУПЦИОННИ КИНТИ?! А, десносектанти?

Щото от незаинтересоваността ви към Бойко Методиев Борисов ми се повръща, и чак ме кара да си мисля, че той ви кара да ходите на „плаж“!

А СЕГА ВИЖТЕ КАК СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БАРИЕРАТА ТОЧНО ХОРАТА НА ХРИСТО ИВАНОВ И ПОСЛЕ МЕ РУГАЙТЕ КАТО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ПАЧКИТЕ НА БОКО ТИКВАТА, И ЧЕ МАЙ ТОЧНО БОКО ТИКВАТА ГИ Е ПРАТИЛ ОТ ДУВАРА НА ПЛАЖА!
Един път вече ГО върнаха трети път на власт. Четвъртия път ли предстои?!
Източник: Афера

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар