Истината лъсна! Вдигат данъците на всички, за да можем да изхранваме бежанците, които ще приемем през 2020 година

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В Елхово и Любимец ще се изградят бежански центрове на територия 40000 квадрата. 
МВР възстанови идеята си за създаване на бежански центрове в Елхово и Любимец. Площта, за която е обявена обществената поръчка за изграждането им е внушителна и достига 40000 квадрата. От поръчката се разбира, че лагерите ще са железобетонни огради, буферни зони, видео наблюдение, отделно ел. захранване и сериозни прожектори за наблюдение.
От стартирането на тази поръчка остава извода, че България очаква сериозен брой бежанци за прием.
Очаква се да приемем над 10 000 човека, някъде в началото на март, потвърди източник от МВР и заяви, че иска да остане анонимен, защото изнесената информация в медиите е много малко.
Според служителят в редиците на МВР, Борисов силно желае приемането на бежанците, защото 10 000 човека означават 60 милиона евро на година от Европа, пари които се усвояват от хората на Герб, поставени на всички ръководни постове, както в МВР. така и във всички останали агенции.
България малко по-малко ще стане буферна зона, Странджа се обезлюдява с цел, Борисов иска по 600 милиона евро  на година да взема от Европа само от бежанци, което означава според техните разчети поне 100 000 човека, затова и тези два центъра са пилотни с които ще се доказваме пред останалите в ЕС, за да одобрят следващите траншове с които да изградим и останалите лагери, бежански центрове, в Царево, Малко Търново, Средец.
ичточник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/2020_15.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар