Възраждане Костадин Костадинов

Истинската цел на “ревюлоцията”, която ни обеща за 12 януари, сряда, лидерът на Възраждане Костадин Костадинов всъщност е насочена срещу Бойко Рашков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истинската цел на “ревюлоцията”, която ни обеща за 12 януари, сряда, лидерът на Възраждане Костадин Костадинов всъщност е насочена срещу Бойко Рашков.

Статуквото не може да се примири с оставането му на поста вътрешен министър и провокацията против него като отговорен за обществения ред е в полза на ГЕРБ и ДПС. Не можа да го дискредитира, не може да го измести с Корнелия Нинова, която така много се бори за ведомството му, не може да го спре да действа и в момента.

Защо ли старата схема е срещу Рашков? Ами точно източилите милиарди обръчи от фирми в момента ударно се разследват от МВР и ДАНС, започнаха и разпити.

Който не вярва, да прочетете и неделната заплаха на Евгений Михайлов – синкавия глас на старата власт, заплашил ни, че в момента било като през 2013 г. Иначе “революцията” е напълно лишена от логика – поводът й – депутатите, за разлика от всички други български граждани, да имат право да влизат в парламента без Зелен сертификат. Явно са забравили каква титла носят, а именно “народни представители”.

Няма как като такива да имат повече права от всички останали, особено пък представящите се за “опозиция”, “алтернатива” и т.н. Иначе следите остават и в гласуванията заедно на ГЕРБ и Възраждане. Двете партии имат и един общ приятел, който доста здраво печелеше поръчки при старата власт и също солидно подкрепя новите патриоти в парламента. Скоро ще пишем по тази забавна и много интересна работа. В която отново стигаме до любимата още от времената на все още депутата и доцент в СУ Лъчо Мозъка за плагиатството. Имайте търпение.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар