Жан Виденов

Истински патриот! Жан Виденов отказва среща с кралица Елизабет Втора, защото е искала българската разруха

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес всички говорят за кончината на кралица Елизабет Втора и си припомнят какво е направила. Мнозина обаче пропускат факта, че за България нищо не е направила, даже напротив, била е отрицателно настроена към нашата страна.

Това Жан Виденов не го е пропуснал като премиер на България. Още с встъпването си в длъжност през 1995 г. той е бил привикан от английската кралица, която явно е искала да му обясни, че България трябва напълно да се съобразява с чужди интереси и да действа като колония на Запада, след като вече не е част от Източния блок.

Жан Виденов отказва среща с Елизабет Втора преди 27 години

За изненада на всички, Виденов отказва поканата с думите „Няма какво да говоря с човек, който иска да разруши родината ми“. От този миг той става враг на западния свят.

За капак Жан отказва и среща с Джордж Сорос. Това вече прелива чашата и решението е взето – той трябва да бъде свален от власт.

Резултатът го знаем. Номерът с хиперинфлацията, който му скроиха, също е добре известен. И всичко само защото отказва да се подчинява на външни сили, а иска да работи за просперитета на България.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар