Истински родолюбец в листата на БСП с номер 6!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иван Кръстев, който е поставен под номер шест в листата на БСП е доказал се експерт работил като заместник министър на образованието, в момент когато много организации с неясно финансиране се опитваха да махнат от учебниците ни по литература българските ни автори и българските произведения.

Той заедно с екипа си тогава не позволи на онези, които имат за задача да заличат българското от учебниците на децата ни, да го направят.

За него хората казват, че е млад, но всъщност не толкова неговите 38 години имат значение, хората ще ги познаете по делата им, политиците по празните им приказки.

Ванката както го наричат неговите приятели не обича да говори, той обича да действа, да прави онова, което трябва да се направи нещо добро за хората е по важно за него отколкото да седи в офиса на партийната централа и да дава интервюта за медиите.

Човек, който се чувства еднакво на място, както в европейските институции, така и на село сред хората. През целия си живот е служил на България, познаващ отблизо проблемите на малцинствата и проблемите на образованието в България. Още в началото на своя мандат заедно със своя екип спасява програми на стойност 236 милиона лева, които са почти затрити заради безхаберието на ГЕРБ.

Благодарение на него страната получи над 1 млрд. лева европейско финансиране за наука и образование до 2020 г. Иван Кръстев е един от малкото достойни хора, които могат и знаят за какво искат да са евродепутати. Той не иска да е в Европарламента, защото някой трябвало да ни чуе, той иска да е там, за да защитава интересите на България и на българите, за да има една Европа, която работи за решаването на проблемите на обикновените хора.

 

https://bulbgpolitika.blogspot.com/2019/04/6.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар