Промяната

Историята ни не помни по-нагли к*пелета

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ПП пак ще издига сваления от КС Станислав Тодоров за шеф на КЕВР, призна депутатът Владимир Табутов.

Историята ни не помни по-нагли к*пелета.

Най-висшият съд в държавата позорно го изхвърля от поста му с аргумента, че е негоден и назначението му нарушава процедурата. Мошениците от Харвард обаче нехаят, инатят се, за тях няма закони и институционална субординация. Има бездънно его и усещане за всепозволеност с фашизоиден уклон.

По същия начин Кирил Петков се присмя на решението на ВАС за “Капитан Андреево”.

Ето, вика негодникът, заради такива решения на съда е нужна съдебна реформа...

Никога в целия ни преход премиер на републиката не си е позволявал да коментира с такава злост постановление на независим съд. Никога не си е позволявал да взломява разделението на властите.

Но как да не си позволи, след като същият този Кирил Петков не даде оставка след присъдата на КС, че е номиниран незаконно за служебен министър на икономиката, подписвайки фалшива декларация за българско гражданство.

Същият този Кирил Петков арестува лидерите на опозицията и извърши обиски в домовете им без прокурорска и съдебна санкция. Няколко състава на съда след това обявиха акцията за незаконна, но не последва извинение, съжаление, покаяние. Обратното – последваха нови закани и нови порции злоба!

След като опозицията, недоволните журналисти, коалиционните партньори от ИТН, президентът и прокуратурата бяха набедени за “мафия” от моралната полиция на промяната, сега “мафия” става и съдът. Да видим докъде ще стигнат, бедна ни е фантазията сигурно. Вероятно и народът ще стане “мафия”, когато най-после се събуди и ги измете.

ПП са абсолютни анархокомунисти, напушени якобинци. Поставят на карта крехките достижения на българската демокрация.

 

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар