ИТН наглост: Балабанов обижда всички наред

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Те постъпиха по долен и предателски начин

Има предатели, тези партии, които ни предадоха, са партии на интереса. Защото достатъчно видяхме какво е тяхното поведение в последните седмици, при положение че направихме всички компромиси, които бяха възможност да бъдат направени, по време на преговорите.

Когато имаше срещи и на експертно ниво тук в сградата на Народното събрание, и разговори по политики и приоритети, всичко се препокриваше на 100%. След като обаче бившият министър на Борисов излезе на трибуната на Народното събрание и прочете една доста съмнителна декларация, всичко се обърна.

Това каза Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ за Нова Тв.

„Оттам нататък, виждате, техният стремеж беше единствено, пак повтарям, единствено да се опитат да се докопат по някакъв начин до властта, тоест приоритетите по-скоро за тях бяха на заден план, а интересът им беше по-скоро насочен към конкретни постове във властта и ще го докажа. Защо сега увъртат и говорят как на трети мандат щели да преговарят с нас.

На каква база ще преговарят, след като претопиха политиките си на 100% и искаха да има само техни министри. Те използваха Петър Илиев само за повод. Те не бяха съгласни и с други министри. С тези партии повече няма да преговаряме. Те постъпиха по долен и предателски начин. Отиваме на избори и там ще се решават нещата, такава е демокрацията“, каза още Станислав Балабанов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар