Слави Кирил

ИТН-Плевен се разграничи от Радостин Василев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във връзка с излязлата днес декларация, ние от „Има такъв народ“ област Плевен изцяло се разграничаваме от позицията на областния ни координатор в оставка Радостин Василев и неговите приближени, които не са членове, не са координатори и не представляват по никакъв начин „Има такъв нород“ – Плевен.

Това пишат в декларация от ИТН-Плевен по повод излязлата информация, разпространена в декларация днес, че структурите на партия „Има такъв народ“ в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напускат партията.

 

Ние, представляващите, категорично подкрепяме изцяло ПП „Има такъв народ“ и лидера г-н Слави Трифонов. Подкрепяме и заставаме изцяло зад решенията на ръководството на Има такъв народ. Ние вяраме, че ръководството на ПП „Има такъв народ“ винаги се е ръководило изцяло и е защитавало само и еднствено нтересте на България. Ние вярваме, че българите сме достоен и честен народ и никога не бихме предали своята родина и история.

През тези години, тъй като част от нас са още от Референдума, организран от г-н Трифонов и в последстве превърнат после в политически проект „Има такъв народ“, никога не сме се чувствал предавани. Напротив, случващите се през изминалата седмица събития, ни направиха още по-силни и непоколебими в решетието си да бъдем част от структурата на ПП „Има такъв народ“. Ние вярваме, че нашата родина България е над всичко и всички ще се борим за нейното благополучие до последния си дъх. Нека да не оставяме само Бог да пази България, а и ние българите да я пазим, обичаме и уважаваме.

 

Общински координатори на ИТН от Долна Митрополия, Кнежа, Гулянци, Искър, Червен бряг и Белене

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар