Ицо Хазарта: Записите са увредени умишлено – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ицо Хазарта: Записите са увредени умишлено

Стоп кадър, бТВ

Депутатът от ПП-ДБ Христо Петров – Ицо Хазарта съобщи в “Лице в лице” на бтв, че записите, които разпространява сайтът “Афера”, са увредени умишлено, за да се чува много зле. Отделно от това материалите са “рязани и лепени”. Петров се позова на анонимни експерти, след което заяви, че целта на умишленото увреждане е публиката да свикне, че изтичат записи с такова качество и накрая, близко до изборния ден ще се пусне “отвратителен дийпфейк запис, който  да компрометира ПП”. Петров не съобщи кои са експертите, към които са се обърнали ПП. “Сега” се опита да разбере повече от партията за експертизата, но от там казаха само че все още очакват заключението и не добавиха подробности. 

“Пускащите записите третират българското общество като аквариум с рибки, на които им пускат от време на време нещо да хапват, каквото им се даде. Но българите не са рибки от аквариум и това ще даде обратен резултат”, заключи Христо Петров.  

Попитан кой пуска записите, той посочи, че това са хората, които 30 години управляват страната. “Като личност не мога да кажа, може би е някой, който отказва интервюта”, посочи Петров, намеквайки за Делян Пеевски.

Според него въпросът, който трябва да се зададе, е “къде е този неофициален кеш, за който се говори в записите”. “Казва се, че Кирил и Асен ме използват, като ме използват, защо имам само 14 билборда в цялата страна. Моите приятели от фирма “Възраждане” имат толкова само в един квартал”, заяви депутатът.

Той разказа, че на срещите с граждани най-често го питат за грешките на “Продължаваме промяната – Демократична България”. “Нашата огромна слабост беше, че за две години и половина не успяхме да обясним и половината от това през какъв ад преминахме”, допълни Петров.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар