Ицо Хазарта убеден: Ще бъдете удовлетворени от избора ми в ЕП – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ицо Хазарта убеден: Ще бъдете удовлетворени от избора ми в ЕП

Фейсбук/Ицо Хазарта

Не се съмнявам, че ще ми бъде трудно в началото в ЕП, но знам и вярвам, че когато дойде краят на този мандат, вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили. 

Така Христо Петров – Ицо Хазарта се обърна към хората, които са гласували за него на евровота в неделя.

Той посочи, че е получил 27 000 преференции, с които печели мястото си в Европарламента.

“Благодаря ви от сърце!”, написа той.

“При първите ми срещи с децата в домовете преди две години и половина говорех малко повечко, отколкото бе нужно. После се усетих и започнах повече да ги слушам, отколкото да им говоря. Това се оказа безценно училище за мен. Чуваш ги, разбираш проблемите им и се стараеш да дадеш всичко от себе си, за да помогнеш. 

Същото правя последната година с всички останали хора, същото правех и в кампанията. Обикалям както София, така и цяла България, и си говоря с хората, но повече ги слушам. Това е основната причина за моя резултат в неделя. Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици”, коментира Христо Петров и допълва, че уроците, научавани от нормалните хора на улицата, са безценни.

“А когато тези хора видят, че се стараеш и въпреки всичките си несъвършенства успяваш да свършиш нещо, макар и малко в тяхна полза – започват да ти вярват. Мисля, че пътят е това.

Не обидих и не нападнах никого в тази кампания. Стараех се да показвам малкото, което съм свършил, както и да обясня на нормален език целите, които съм си поставил. Идеята ми за клипчетата с комичните образи бе добра, защото с тях покрай смешното успях да обясня доста истини, грижливо крити или изопачавани от повечето от така наречените български медии”, посочва още той.

“Относно “Продължаваме промяната” мога да кажа едно простичко нещо – това е отборът, към който аз принадлежа. Знам какво се изсипа върху нас, знам и защо. При всичките несъвършенства на този отбор той продължава да бъде онова, което смятам, че е нужно на България и на българската политика. Всичко, което се случи на тези избори, е закономерно, то е част от пътя. Урокът ще бъде чут и разбран.

Благодаря на всички, които ми помогнаха – трудно ще ми е да ви изброя. Благодаря ви, че вярвате в мен!”, заключи Христо Петров – Ицо Хазарта. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар