Ицо, Хазарте, протестите са били хубаво нещо, защото как иначе един рапър без образование щеше да стане депутат?!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

А сега сериозно. Имам огромно уважение към невероятния талант и творчество на Ицо Хазарта, та реших да го попитам какви са заслугите му да бъде в парламента? Има ли необходимото образование, правил ли е нещо смислено за обществото, извън дълбоко смислените текстове на „парчетата“ си, които май са безспорно спорни.

Питам, защото виждам, че въпросният е налетял на Светослав Трайков с въпрос за парламентарен контрол към служебния министър на културата Велислав Минеков, който прилагам. В него депутатът Хазарта пита дали Трайков все още е част от борда на директорите на НДК, като се има предвид особеното му мнение за войната в Украйна и СПОРНИТЕ МУ ПРОТЕСТНИ ПРОЯВИ, както и съмнителните му професионални качества.

Сега, всеки има право на мнение за войната. Ето примерно, аз много подкрепям войната с дрогата, но някои депутати имат афинитет към нея, поне според текстовете на песните им. От друга страна, би било добре да не си депутат ако евентуално имаш такъв афинитет и в живота. А и да си призная, когато си депутат, а дори нямаш висше образование… как да го наречем това?! Съмнително, калинкаджийство, неспособност да участваш в законодателния процес, защото не го разбираш?!

И накрая. Докато някои са пеели по клубове на компании, развеселени от употребата на развеселяващи субстанции, Светослав Трайков е протестирал СПОРНО през лятото на 2020 г., че и след това. В смисъл спорно, защото явно за депутата Хазарта не е сигурно, че протестите срещу Борисов са били хубаво нещо, даже ми се вижда като да ги укорява.

Ицо, Хазарте, всъщност не е спорно, протестите, макар срещу Борисов, са били хубаво нещо, защото как иначе един рапър без образование щеше да стане депутат?!

От Фейсбук профила на Илия Иванов

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар