И вирусът чака резултатите от изборите в САЩ. Ако е Тръмп – край… Ако е Байдън – нови блокади, карантини, маски и арести

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Както изглежда, и корона-вирусът стои и чака да види резултатите от изборите в САЩ.

 

 

 

Ако победи Доналд Тръмп, това ще е краят и на вируса, и на истерията около него. Научно погледнато, въпросът вече е решен. Имаше твърде много територии, които не взеха никакви мерки. И там не настъпи масов мор.

На държавно ниво, такива бяха Швеция и Беларус, но на локално тестове имаше навсякъде. Циганските гета в България например трябваше да са измрели, ако вирусът беше опасен. Също – негърските в САЩ.

Нищо подобно не се получи, смъртността е ниска. Всъщност, наблюдаваме научен експеримент по масово глобално наблюдение на един грип. Ще го наблюдаваме с години, след това ще имаме ценни научни данни.

Ако обаче победи Байдън, очаквайте ескалация на истерията, масови затваряния на държави, може би дори – военни операции. Корона-вирусът се оказа една доста изгодна измама за фармацевтичната индустрия, но не само за нея – за политическата индустрия най-вече, която се чудеше как да отнеме демократичните права на гражданите. А “демократите” в САЩ са именно флагманът на новата диктатура.

 

 

Та с дядо Байдън, очаквайте нов изгрев на герои като ген.Мутафчийски, униформи, камиони с трупове и трилиони за нови ваксини.

Всички заедно с вируса чакама 3-ти ноември.

Добри Божилов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар