И все пак него няма кой да го накаже!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прокуратурата е оневинила Цветан Цветанов за #АпартаментГейт. В същото време без никакви нарушения е приключила данъчната проверка на строителната компания станала известна със скандала „Апартаментгейт“.

 

И така зад скандалите в страната тихичко премина тази новина. И все пак него няма кой да го накаже, а Борисов за пореден път показа, че е зависим и за пред хората едно се говори, а зад гърбът им друго. Цветанов е толкова комплексиран и отмъстителен, че моралното и духовното му падение отдавна е стигнало дъното като сега основно се занимава с отмъщение над тези, които са му навредили на репутацията.

Политиците живеят в собствен егоцентричен свят от зависимости и контрол изпълнен с мръсни тайни, които изплуват от време на време, самозабравят се и често падат от фундамента на които са били поставени така се случи и с Цветанов, който издаваше присъди от трибуната на Народното Събрание и кръщаваше полицейски акции с екзотични имена, той не си взе поука и продължава да го играе като топ ченге и да ангажира с внимание хора нереализирали се в политиката с обещания, че видите ли ще има политически проект, в който той ще ги включи и така ги използва безплатно и акуратно за своите лични пъклени цели.

Корумпираната ни система и лъжливият ни премиер просто се видя, че него няма кой да го накаже и заради това Борисов ще понесе огромна вреда, защото мониторингът на Европа за борба с корупцията ни в съдебната система не мина именно заради Цветанов и компания, а колко са тези, които осъдиха България в съдът за правата на човека заради него и колко още осъдят България сега заради Борисов?

Европа ни гледа господин Борисов, но и Европа ни вижда! Него няма кой да го накаже, но вас има г-н Борисов!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар