И днес джипка-премиерът показа увехналите си бицепси и имитира, че върши нещо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Премиерът-Шут няма празно! И днес е проблеснал с една карикатурна и смешна международна проява! Нищо, че съвместната комисия от дипломати и историци не можа да постигне съгласие в споровете между България и Македония (БЮРМ), нашият показва увехналите си бицепси и имитира, че върши нещо. И не е пропуснал да поплаче на рамото на македонеца Османи колко несраведливи и подли са партньорите ни от ЕС!, коментира във Фейсбук журналистът Любо Кольовски.

“Много се надявам Република Северна Македония да получи необходимите уверения от нас и да върви по пътя за присъединяване към Европейския съюз. Трябва да се направят необходимите компромиси, както много други направиха. Ние сме длъжни за сегашните и за бъдещите поколения да направим така, че по никакъв начин Република Северна Македония, Албания и страните от Западните Балкани да не бъдат спирани по пътя към Европейския съюз.”

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата му с министъра на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи.

В рамките на разговора премиерът Борисов посочи, че е много разтревожен от вкарването на ОМО Илинден и „македонско малцинство“ в България в една политическа резолюция в Европейския парламент.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар