И днес ли си фиксиран в позивите за уриниране?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Половината от мъжете над 50 години с безпокойство установяват, че вниманието им все по-често се фиксира около уринирането. Не само през деня, а и през нощта. Затруднено, с чести позиви или слаба струя са все ефекти на уголемяването на простатата.

Все повече мъже са добре информирани по темата и малцина са тези, които приемат трудностите при уриниране като нормални, произтичащи от възрастта. Повечето знаят: възникнат ли оплаквания, свързани с уринирането, мъжът трябва да се консултира с уролог. А стигне ли се до оперативна намеса – лазерната хирургия на простатата е максимално нетравматична и същевременно с най-добри резултати. Сред съществуващите и лазерни системи Тулиум 200 вата осигурява високотехнологичен подход към увеличената простата и уринарните смущения:

  • Най-висока прецизност. Само 0,2 мм е проникването в тъканта на простатата. Към момента няма друг лазер, който да е по-безрисков към околните тъкани и да е по-точен в подаването на лазерната енергия.
  • Най-голяма мощност. Прави възможна работата с всякакви размери на жлезата. Простатата се изпарява бързо и максимално близо до капсулата. За мъжа това е равностойно на съкратен престой под упойка, още по-бързо възстановяване и елиминиране на риска от налична тъкан, която да пречи на нормалното уриниране.
  • Няма аналог и при други урологични проблеми като тумор на пикочния мехур, стриктура (стеснение) на уретрата и камъни в пикочната система. Тулиум е изключително удобен и за хирурга, и за пациента – с една процедура може да се изпари простатата и да се разбие камък в пикочния канал едновременно.

Следоперативните резултати са красноречиви – уринирането отново е със силна, бистра и непрекъсваща струя, позивите могат да бъдат отложени, нощните ставания драстично намаляват.

ЛЕЙЗЪР МЕД – 4 филиала в България и Сърбия, 4 лазерни системи Тулиум 200 вата.

В Лейзър Мед – София, Варна или Стара Загора се провежда пълен преглед на простатата на цената на консултация, включващ консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

 

Ново: резултат от ПСА готов преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД – София.

 

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

 

* съдържание на Лейзър Мед

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар