И Жени-ГЕРБ се включиха в спора за НДК: Минеков се шегувал или си правел пиар

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Продължава напрежението между ГЕРБ и служебния министър на културата. През уикенда в ефира на bTV проф. Велислав Минеков заяви, че партията на Бойко Борисов ползва неправомерно двата етажа в административната сграда в НДК, където е настанена централата на партията. От ГЕРБ категорично отхвърлиха твърденията. Днес и Жени-ГЕРБ се включиха в спора.

По време на Националното общо събрание на Жени-ГЕРБ темата бе коментирана и от Борисов. Той подозира опит за саморазправа от страна на служебния кабинет с неговата партия и запита дали президентът Румен Радев задава тона на атаката.

 

Пред Българската национална телевизия тази сутрин новият председател на Жени-ГЕРБ Екатерина Йорданова заяви, че изгонването на партията от централата ще е нарушение на закона.

 

„Законът за политическите партии е ясен, чл. 31 също, така че аз го приех по-скоро като една шега или може би някакъв пиар ход, грешно е посъветван министърът. ПП ГЕРБ още е първа политическа сила, зад нея стоят много избиратели и аз наистина не бих искала да повярвам, че някой ще тръгне след толкова много хора в нарушение на закона“, каза тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар