И изпълзяха плужеците…

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Признавам невежеството си. Въпреки, че си въобразявам, че следя изкъсо политиката, едва днес установих, че СДС имало нЕкъв главен секретар със заглавие Илия Лазаров. Ако нямам амнезия, значи този човечец досега не се е появявал през очите ми, нито пък някъде съм му засичала интелектуалните напъни.

Да Му кажа на Онуй, че тези един милион на седмица, които ги дава на израелската фирма за пиар, са много, не си ги заработват и го правят смешен. Това да търсиш Сульо и Пульо, които българите досега даже не сме и чували, да ги изтъпанчваш пред верните ти медии да плямпат глупости, е толкова изумително глупаво, че започвам да подозирам, че Цветанов им плаща допълнително, за да правят Онуй за подигравка.

Вместо да си гледа СДС с половин файтон хора /Ал Йо го броя за трима/, този човечец тръгнал да обяснява как не трябвало Радев да вдига юмрук пред Президентството. Ако искал, да го направел преди Гешев и верните му проКуРори да нахълтат в иституцията и да арестуват и претърсват. Хайде, бе! Ама вЕрно ли, бре, Лазаров? Така ли мислиш! Или така ти казаха да кажеш? Колко заработи? Или ти обещаха да те включат на 12-то място в листата за Полски Тръмбеш?

Вчера пък Сачевица си сподели, че Президентът носел негативизъм и критикувал правителството. Не можело така! Те били нещастни от този факт, разбирам от думите й. Значи може да убиваш народа си, ама не е готино някой да ти го натяква и да иска да те спре. Може да крадеш, ама е възмутително някой да те нарича „мутра“. Може да продаваш България, но е негативно някой да ти го казва.

Всъщност Президентът Радев е единственият политик, който доказа, че е извън статуквото и има смелостта да каже, че царят е гол. Да ни каже, че ни управляват мутри, които съсипват България. И да поиска те да си понесат отговорността. Нима е негативизъм да казваш истината? Да, не е приятна, особено за мутрите, но сами си го направиха! Всички виждаме какво правят. Президентът го казва. Впрочем, затова и над два и половиа милиона българи гласуваха за него.

Вдигнатият юмрук е символ. На това, че няма да се примирим, на готовност за борба, за смелост и знак, че повече няма да позволим мутрите да унищожават Родината ни. Впрочем, генсекът Илийчо може би, ако беше запознат с политиката и историята, щеше да види, че много световни лидери и политици са използвали този символ!

Да, знам, че не ви харесва. И няма и да ви харесва. Но това ви чака! Вдигнатият юмрук е символ. Страхувайте се, когато ние вдигнем юмруци. А това ще стане скоро. СТРАХУВАЙТЕ СЕ, ПРЕДАТЕЛИ!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар