И какво, да мълчим за изродите, защото нямало доказателства като за съд?! Има истина!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гледам, някакъв актьор се опитва да се прави на философ по БНТ. И говори заучени фрази от пиесите, в които е играл. Никой не удрял падналия боксьор, – реди той, защото бил тренирал бокс и ги знае тези работи. Подтекстът е да не бием по Борисов, защото бил паднал. Какво великодушие. По-глупаво сравенние не бях чувал отдавна.

Да сравняваш честния двубой на ринга с крадец, лъжец и неук, който години наред е нанасял удари под кръста на неудобни за властта му хора, политици и изнесмени. Който разпореждаше кой да бъде „изгорен“, кой „размазан“, на кого да се отнеме бизнеса, кой колко милиона да плаща за такса „спокоствие“. Този мръсик сега тряба да бъде пазен. Ами да му носим супичка и да събираме пари, за да му е пълно чекмеджето, а г-н важен актьор? Никой ли от защитниците на сатрапа не се усеща кого точно защитава? Нима цивилизацията не е прилагане на законите в името на справедливостта, носенето на последствията от извършени престъпления? За какъв реваншизъм ми говорят тия?

 

Някаква… социоложка да я нарека, препоръчва на Бойко Рашков (служебен вътрешен министър, б.р.) да не ползвал груб език. Груб език ли? Простащините на Борисов и цинизмите му, те ли са еталон? Не мога да повярвам, как уж нормални хора, се държат като дебили. Или имат нас за дебили.

 

Борисов и ортаците му разграбиха държавата като селска църква, принудиха над два милиона българи да не помислят за връщане от чужбина, мачкат всеки недоволен от тях и сега някакви пейзани викат, че това било инквизиция. Май онзи Томислав го каза… Този човек трябва да си хвърли дипломата.

 

Борисов и ГЕРБ не са паднал боксьор в мъжка и честна битка. Те са банда подлеци и крадци, които искат да раздават отново юмруци върху населението, а то да трепери от страх и да си трае.

 

Спрете тази пошлост. Аз съм понасял ударите на тези изроди, но освен да разкажа за тях, какво друго да направя? Каквито документи имам съм ги изпратил в Брюксел и посолствата, защото не вярвам на нито една институция. Дъри се съмнявам, че и вие ще пуснете това писмо, защото съм никой. Да не мислите, че Борисов, Пеевски, Гешев или Цацаров лично мародерстват и дават документ за кеша? Имат си посредници чакали, които нападат в гръб и ръфат месо. Това няма как да се филмира, защото рекет не се прави пред камери и микрофони. Много хора знаят тези неща. Те да мълчат, така ли! Няма да стане! Все повече ще говорят. Ние не сме получавали стотици милиони от ББР, не сме получавали дори 5 лева. И аз съм подслушван, казвал ми го е приятел от службите. И как да се сдобия с доказателства, че да ги представя на онзи мишок Плевнелиев, например? Ако псувам президента Радев той и Борисов ще ме разцелуват, но ако не го правя съм боклук. Нас не ни канят в телевизиите, защото там са рекламаджиите на борисовата мафия. Росенчо е там повече, отколкото при жена си. Как да се съревновавам с него? Ние бачкаме и се опитваме да оцелеем в тази държава, която тия „падналите“, дето трябва да ги пазим като рохки яйца, превърнаха в кочина. Няма да стане тая, казвам ви. Всеки ще си получи заслуженото.

 

Даниел Ненов, дребен бизнесмен, без милиони от ББР

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар