И най – суровата диктатура е безсилна пред воляна на хората, Турция го показа.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За последен път бях в Истанбул през лятото на 2014 г..

На връх рождения си ден – 28 юни – отидох в болницата “Johns Hopkins”.

Взеха ме с лимузина от хотела, една симпатична туркиня от български произход ме съпровождаше, започнаха да ми правят изследване след изследване и когато кредитната ми карта изстена,  спрях и остро заявих, че имам съвсем пресни изследвания от  университетската болницата по ендокринология в София, гледали са ме двама професори, искам само още едно мнение дали да се оперирам или не…

Беше късно. Заведоха ме на консултация при най-добрия им ендокринолог, който отсече: имате рак на щитовидната жлеза, утре трябва да Ви оперираме…за операцията и всичко около нея – 40 000 евро. Понемях.

 

Когато се съвзех, звъннах на проф.Пламен Кенаров. Той ми се накара здраво и ми каза при първи удобен случай да се кача на самолета и обратно в София. Имахме дълъг и поучителен разговор…

 

Оттогава на всеки 6 месеца проверявам хормоните и възлите…нямам проблем, да чукам на дърво!

 

Не стъпих повече в Турция.

 

…2014 година беше доста трудна за мен. Счупих си крака, та марширувах на #ДАНСwithme с патерици. После това шокиращо изявление за рака.

Няколко месеца по-късно Маргарита Михнева тръгна из медиите с твърдението, че съм взела пари от КТБ. Осъдих я за клевета.

Но винаги ще се намери някой свински злосторник или някой пикльо, който преди е работил за телевизията на ТИМ, а сега служи на бившия арестант и радикално проправителствен агитатор Георги Харизанов в телевизия, издържана от еврофондове, да проплюе върху мен на тема “честна” и “продажна” журналистика. Пигмеи. Пешки.

 

През декември 2014 г. шефката на ТД на НАП-София Илиана Христова ме предупреди, че на рождения й ден Владислав Горанов й казал: ей, сега, ще види Колтуклиева как ще й разкатая фамилията.

Данъчните ме започнаха, паралелно с тях – следователи и прокурори… превърнал се в класически сценарий за мачкане в мракобесна България.

 

И това ще свърши. Аз ще си остана Соня Колтуклиева, а на джуджетата-лакеи никой няма да помни имената, дори да ги е чул по някоя телевизия.

 

Това, което се случва в Турция е добро. И показателно. И най-суровата диктатура е безсилна пред волята на хората.

http://www.5gmedia.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар