И паркирането в Синя зона на Слънчака – солено! – Туризъм

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От 1 юни 2023 г. в най-големия курортен комплекс в България влиза в сила тарифата за паркирането в синя зона в комплекса. Паркоместата в нея са увеличени тази година, а цената за час престой ще бъде 2,50 лв.

“Към момента в комплекса паркирането е свободно и регистрираме автомобили, предимно с цел подготовката на обекти в курорта”, обясни Златко Димитров, изпълнителен директор на “Слънчев бряг” АД. Силен туристически сезон се очаква това лято в Слънчев бряг, обявиха от ръководството на курорта. От началото на следващия месец влизат в сила всички режими и правила, които действат през активния сезон всяка година. Вече са завършени дейностите по подготовка на инфраструктурата за сезон “Лято 2023”. 


По време на подготвителния период в Слънчев бряг, зона Изток, бяха изградени нови тротоарни настилки, извършени са дейности по асфалтиране на улици във вътрешността на комплекса, положена е нова маркировка, подменени са осветителни тела. Ремонтните дейности обхванаха крайбрежна алея, централна алея (“Кубан”), улица “Първа”, където са възстановени и настилки до и около спирки на обществения транспорт. До хотелите “Зефир”, “Гларус”, “Феникс”, “Жерави”, станцията на Министерски съвет, хотел “Континентал”, хотел “Барсело”, КПП “Магура” са изградени нови тротоари и са ремонтирани улици, както и е направено разширение на пътя зад хотел “Перла”

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар