Кирил Петко Херо Мустафа

И съветският посланик не е колил и бесел у нас като Херо Мустафа, на която дължим шарлатаните от ПП

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чужд посланик (в случая на САЩ) разпореди на българския парламент какви закони да приема приоритетно от екрана на национална телевизия.

ПРЕПОРЪЧАНО

Трудно можем да си представим по-екстремна форма на колонизация.

Усещането се подсилва и от обединеното мълчание на всички официални български институции и партии.

Ако имахме държава, Херо Мустафа вече щеше да бъде повикана за обяснения във Външно. Нямаше да е закъсняла и реакцията на парламентарно представените сили.

Това, дами и господа, не си е позволявал навремето и съветският посланик. Спазвано е било някакво видимо приличие. Сега всички задръжки са паднали, територията и съзнанието са окончателно окупирани, изчегъртани са остатъците от национална гордост.

Европейска България е толкова наведена под камшика на американския плантатор (върху този камшик в последно време е изписан брандът „Магнитски“); толкова са смразени от страх тъй наречените български политици, че самото етикиране на държавността у нас като суверенна буди сериозни въпросителни.

Функционалният ефект от робското поминуване на властта е инфилтрирането в нея на лабораторни експерименти от типа „Продължаваме промяната“, една продукция на централата в „Козяк“.

Същата тази Херо Мустафа лично лансира шарлатаните от Харвард, че и на крака отиде в НАП да се снима с Румен Спецов и ментора му Асен Василев.

Вместо да се извини, посланичката на изпроводяк командори Народното събрание, еманация на демократичната воля в свободните държави. И го прави в едно студио с разследвания в Америка крипто-фараон Антони Тренчев, без дори дума да обели за аферата Nexo.

Херо Мустафа за САЩ ли работи или срещу САЩ? Съзнава ли, че лошата агитация е контраагитация? Дали в Държавния департамент са наясно с поведението й, което насади анти-американизъм в критично високи обществени маси у нас?

И докато госпожа посланичката остава проблем на нейната администрация, лакейството на политическата ни класа е проблем за всички ни.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар