И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ – да сравняват Жан с Цвъки!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма по-отвратителен цинизъм от този, демонстриран от Бойко Борисов – да сравняваш Цветан Цветанов с Жан Виденов.Всякакъв намек за нещо общо, говори за липса на морал.

Макар че и в Цвъки, и в Б.Б. моралът е отдавна дефицитна стока. Жан е толкова далеч като морал и политическо поведение от Цветанов, колкото пловдивските тепета от Еверест.

Ако Борисов не знае, а едва ли знае, защото когато управляваше Жан Виденов той масажираше ушите на Тодор Живков според твърдението на очевидеца Кеворкян, ще му кажа Ще му река, че Жан влеза в премиерския кабинет с едно кожено яке. И с него си излезе. И не дойде от мутренските групировки. И не е участвал в производство на нелегални цигари. И в кражба на автомобили в чужбина.

Гърневски е признавал лично пред мен: разследвахме го с Иван Костов – пет лева да бяхме намерили, че е откраднал, щяхме да го разсипем. Жан продължава да живее в някогашната си скромна панелка в Пловдив и да кара таратайка втора употреба – за разлика от седмоапартаментчика Цветанов и бронираните му коли.

Жан достойно напусна и правителството, и БСП! Преди години беше казал в лична приказка: ако проговоря, ще разтърся държавата.

Цялата партия на Борисов да я изцедиш, няма да капне толкова морал, колкото има Виденов!

Стефан Северин


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар