И това нещо е шеф на парламента! ПКП Караянчева дарила вехти календари на „Министерството на социалното подпомагане” (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нещото, което оцеля като шеф на парламента – ПКП Цвета Караянчева, е дарила вехти календари на „Министерството на социалното подпомагане”, лъсна от шокиращо с неграмотността си изказване на „простата кърджалийска п*тка”.

В опит да покаже колко са щедри гербаджиите, Караянчева за пореден път се издъни зловещо с репликата, че управляващите са дарили стари календари на несъществуващо министерство.

„На Министерството на социалното подпомагане (Министерството на труда и социалната политика, б.р.) дарихме брошури, календари – те бяха от стари години, но бяха прекрасни пейзажи, български пейзажи. И те ги раздадоха на старчески домове. Това трябваше ли да го изхвърлим? Това е голямата тема”, гласи новата вербална полюция на ПКП Караянчева.

Реклама

„За десет години поне министерствата да бе научила… Добре, че остана да седи на стола в Народното събрание. Изключителен е приносът й за успеха на протестите!”, коментира с усмивка видната протестърка адв. Албена Белянова.

Вижте уникалното видео, което показва интелектуалната немощ на онова, което е шеф на народното събрание:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар