Йордан Цонев сащиса Цънцарова: Управляващите да си направят тест за наркотици, Прокопиев трябваше да е тук, но е зает да…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Номинацията на Асен Василев е същото като Кирил Петков. Опитах се да го обобщя с един филм от близкото минало, като само ще добавя наркотиците. Това заяви Йордан Цонев от ДПС в ефира на bTV и уточни, че става въпрос за „ Секс, лъжи и видео и наркотици“.

Той посочи, че цял ден гърмят такива подобни скандали по медиите и предложи политиците да вземат да си направят един тест.

 

„Аз сериозно говоря. Говоря за тези, които управляват в момента в кабинета. От първия надолу има доста сигнали. Този кабинет на Петков и Василев е кабинет, който създаде хаос и безброй скандали. Чудех се как да ги изброя“, посочи Цонев.

По думите му и народните представители знаят за това, макар че не го казват публично.

„Аз чета в медиите, а пък и виждам“, посочи той.

На въпрос на водещата кои медии чете, Цонев отвърна:

„Капитал и Дневник. Шегувам се, разбира се. Сетих се за липсващия в това студио Иво Прокопиев. Той трябваше да е днес тук, но разбрах, че е зает.

Когато бях поканен вие казахте кои са другите гости и сред тях бе той. Но явно е зает да прави новия си кабинет, така че ще дойде след това“, каза Цонев.

„Много трудно се управлява с 121 депутати. Разбрахме това още по времето на Орешарски. Това е агония. Ние го разбрахме и затова тогава оттеглихме подкрепата си. По-добре да идем на избори. Те не са хаос, хаос е това, което се случва сега“, каза Цонев.

„Есента и зимата България ще бъде изправена пред много сериозни кризи. Всичкото това нещо не изисква плаващи мнозинства, изисква едно монолитно мнозинство, което да започне да решава проблемите, за да видят българите. В този парламент БСП и Възраждане не бяха такива партии“, уточни Цонев.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Йордан Цонев сащиса Цънцарова: Управляващите да си направят тест за наркотици, Прокопиев трябваше да е тук, но е зает да…

Вашият коментар