Йордан Юруков: Видях пламък в очите на момчетата, ще налагаме дългосрочно българи – БГ Футбол – Втора лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков сподели, че извършената от клуба селекция е удовлетворила неговите изисквания почти напълно. На първата тренировка за новата година той също така допълни, че е останал доволен от позитивната настройка на неговите играчи за предстоящите битки по пътя към титлата.

„Всички са здрави в отбора. Момчетата дойдоха с приповдигнато настроение. Видях жара в очите им, определено са ентусиазирани за здрава работа. Това много ме радва и се надявам годината да е успешна за нас“, започна Юруков.

„Чакаме да се подсилим в още една позиция, но общо взето успяхме да изпълним целта да се подсилим във всяка една линия“.

„Нашият план е свързан изцяло с налагането на български футболисти дългосрочно и за момента не виждаме причина да се отклоняваме от тези наши намерения“.

„Мисля, че сме готови за битката за титлата във Втора лига, но всичко зависи от нас, за да покажем на какво сме способни. Нашите конкуренти не стоят на едно място, а се подобряват, така че и ние не трябва да спираме“, завърши треньорът.

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар