Йотова: Бях в президентството, когато тежковъоръжени мъже нахлуха и изплашиха 70% жени на средна възраст

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бях в президентството, когато тежковъоръжени мъже от прокуратурата нахлуха в институция, която е съставена сигурно от повече от 70% за жени на средна възраст, които бяха безспорно изключително изплашени и не можеха да повярват на това, което се случва. В крайна сметка никой от нас не е отказал съдействие, ако се бяха обърнали нормално като институция. Това се случи.

Така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира нахлуването на хора от прокатуратата в президентството на 9 юли миналата година в „Лице в лице“ по бТВ.

Познавам добре БСП и зная, че има едни процедури, които трябва да минат, за да подкрепят мен и Румен Радев официално. И госпожа Нинова като председател, тя трябва да даде пример за това, че като има някакви текстове и правила, трябва да се изпълняват. Формално решението ще го вземе Националният съвет на БСП, защото има процедури, но аз не вярвам да подкрепят друга президентска двойка. Аз не правя от мухата слон и не вярвам на тези конфликти. Но преди всичко аз съм изключително благодарна на българските социалисти за мисленето, защото освен БСП, мен и Румен Радев също ни подкрепи партията на бившия президент господин Първанов – АБВ. Тази подкрепа се засвидетелства буквално ежедневно и най-вече снощи, когато двама от заместник-председателите на партията влязоха в нашия инициативен комитет. С решение на ръководството на партията вчера имаше и много други представители на лявото, каза още Илияна Йотова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар