Йотова: В предизборната кампания водещ елемент са скандалите – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Йотова: В предизборната кампания водещ елемент са скандалите

стоп кадър/БГНЕС

Настоящата предизборна кампания е коренно различна от кампаниите до момента, тъй като не се набляга на идеи, а  водещ елемент са скандалите, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в Тополовград.

Възможно е партиите да имат и своите добри предложения, но в публичния дебат ние не ги чуваме, подчерта вицепрезидентът:

“Защото скандалите сложиха похлупак на всичко това…Продължава този изключително напрегнат диалог в кавички между вчерашните управляващи заедно политически формации, които, някак така под сурдинка, си запазват все пак един процент вероятност да преговарят отново –  едно за мен доста, бих казала, лицемерно отношение към всички нас като избиратели”.

В навечерието на Празника на българската писменост и култура Илияна Йотова взе участие в отбелязването на 130 години от създаването на читалището в Тополовград:

“За съжаление точно в дните, когато сме двойна кампания – и за европейски избори, и за национални, не се говори изобщо за култура. Никой не счита за важно да постави специален дебат за културата.

Не може да говорим, че българското образованието и култура са първостепенен приоритет и да са с най-ниския бюджет тези институции”, коментира вицепрезидентът.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар