Кадиров

Кадиров към България: Братя, спокойно! Ще пипна Кирил Петков, той е опасен за човечеството

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на Чечня първи се обяви срещу Кирил Петков. Рамзан Кадиров не одобрява политиката на възпитаника на „Харвард“ спрямо взаимоотношенията с Русия и си е поставил за цел да го махне от поста, който заема, пише Bulgarskiizgrev.eu.

Според колегите Просто Киро вече е една от мишените на Кадиров, който се слави с безпощадност по принцип. Разбира се, не се знае дали той ще го атакува физически, по-вероятно е да има предвид, че ще го махне от премиерски стол насила.

Рамзан Кадиров бил много разочарован, че България е сред малкото държави, които отказаха да следват руските правила по отношение на доставката на газ.

Президентът на Чечня е с отлични впечатления от българския народ и не вярва, че Кирил Петков и Асен Василев са предствителна извадка за българите. Той дори ги смята за вредни не само за България, но и за цялото човечество.

„Кирил Петков е пионка на САЩ. Такива пионки са опасни за цялото човечество. Вече е една от мишените ни“, разкри Кадиров.

Заканите на чеченеца срещу Киро Канадеца, както го наричат някои у нас, може да стресне премиера, защото в момента той се намира доста близо до Русия и Чечня. Както е известно, Петков и неговият екип са в Украйна, за да се запознаят лично с войната.

Просто Киро днес многократно се включи от Киев, за да намекне, че България до дни официално ще прати оръжие на Украйна. Нещо, което го скара дори с неговия ментор Румен Радев.

Рамзан Кадиров е сред най-доверените хора на Владимир Путин. Той е на фронта в момента и се бие за Русия.

Според него България има бъдеще, но само ако свали от власт Кирил Петков. В противен случай самият Кадиров може да нахлуе в страната ни, за да раздава правосъдие.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар