Кадиров: Всеки войник, служител на реда, доброволец, участващ в специална военна операция, дава неоценим принос в борбата с истинското зло,

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки войник, служител на реда, доброволец, участващ в специална военна операция, дава неоценим принос в борбата с истинското зло, което има за цел да унищожи това, което ценим и с което безкрайно много се гордеем. За всички граждани на Русия съвременните западни ценности са явна заплаха, срещу която е необходимо да се води безкомпромисна борба.

Като част от работно пътуване до Донбас, скъпи БРАТЯ – председателят на парламента на Чеченската република Магомед Даудов @MDaudov_95 и вицепремиерът на правителството на Чеченската република Абузайд Висмурадов посетиха местоположението на Западно-Ахматския батальон. На последния строй те напомниха на бойците, че провеждащият се НВО е от голямо значение за всички нас, от изхода на който ще зависи бъдещата съдба на нашето Отечество.

Магомед Хожахмедович каза на бойците, че злото, на което Русия се противопоставя, няма човешки и морални качества. През годините хората са били свидетели на безбройните им престъпления срещу цивилни. Те посегнаха на нашата религия и ценности безнаказано, но днес, чрез ръцете на нашите самоотвержени воини, това е сложено.

Изключително се гордея с всички, които по зова на сърцето си решиха да поемат по този благороден път. За всички нас е голяма чест и голяма радост, че чеченските бойци попълниха първите редици на огромната освободителна армия на Русия, като по този начин дадоха да се разбере на враговете ни, че никой не може да избегне заслуженото наказание за всички престъпления ангажирани.

Пожелавам успех на бойците в изпълнението на задачите, поставени от Върховния главнокомандващ Владимир Путин! Сигурен съм, че вашите подвизи ще станат солидна основа за установяването на истински мир на територията на нашето велико Отечество!

Рамазан Кадиров

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар