Кадиров

Кадиров: Западният свят все още не може да разбере, че ще си счупи зъбите с Русия

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Западните страни трябва да преразгледат отношенията си с Русия, „която през последните 20 и няколко години се превърна в закалена държава с мощна политическа структура“, написа в канала си в „Телеграм“ ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров.

„Западният свят очевидно все още не може да разбере едно нещо. Днешна Русия не е горбачовският съюз на републиките и не е елцинската територия, изградена върху преврат, дефицит и дефолт“, пише той.

 

Според Кадиров сега Русия е силна и мощна, така че западните политици трябва да преразгледат не стратегията за разпадането на Руската федерация, а отношението си към сътрудничеството със страната.

Той отбеляза, че през последните 20 години страната се е превърнала от ограбена и унизена от Запада (държава) в закалена и непоклатима държава с мощна политическа структура, която е реорганизирана, като се вземат предвид стратегическите цели.

Кадиров посъветва западните страни да се научат да бъдат приятели с Руската федерация, така че „собствените им зъби да останат цели“, се казва в съобщението му.

Политикът подчерта, че Русия може да бъде приятел и тя е най-добрият приятел в света сред всички други страни. „Надежден, честен. Но, както правилно отбеляза нашият президент, ако някой иска да захапе от страната, ще остане без зъби“, добави той.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар