Путин пред Кадиров: Моите командири ме увериха, че военните Ви не се провалят

Кадиров предлага сделка да освободи 20 украински войници, ако бъдат отменени санкциите срещу семейството му (ВИДЕО)

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров предложи да освободи пленени войници от въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в замяна на отмяна на санкциите срещу членове на семейството му, съобщават руски медии.

“Имаме пленници, които взехме в Донецка и Луганска народни републики. Предавам на нашия гост, бившия инспектор на ООН за наблюдение на ликвидирането на иракските оръжия за масово унищожение Скот Ритер, списък на пленените във войната.

 

Ако отменят санкциите срещу майка ми, дъщерите ми, невинни хора, коне, и срещу мен, тогава ще се откажем от тези хора“, заявява Кадиров.

 

Когато списъкът е предаден на Ритер, е показан видеозапис на заловени украинци. Във видеото те са заявили, че се предлага да бъдат освободени 20 затворници, при условие че бъдат отменени санкциите срещу роднините на Кадиров, неговите самолети и коне.

Бившият инспектор на ООН за наблюдение на ликвидирането на иракските оръжия за масово унищожение Скот Ритер, който преди това е служил в разузнаването в Корпуса на морската пехота на САЩ, е на посещение в Грозни.

Чешката република замрази активи на Рамзан Кадиров, включително няколко коня, като част от международните санкции.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар